Faldet i statens tjeneste

Faldet i statens tjeneste

fil-29-11-2016-16-31-53

 

 

Lige nu sidder jeg her, i min hule efter en lang lang dag. Pyha ved ikke helt hvor jeg skal starte. I min verden er der to verdner som i julekalenderen. Der er den virkelige verden med alt hvad den indeholder, og så er der psykens mørke verden hvor katastrofetankerne og ptsd råder. Og begge mine verdner har været helt på hoved i dag.

 

Så er nødt til at skrive dette en julehilsen fra en rottemor.fil-24-08-2016-15-52-07

 

En kold onsdag morgen i begyndelsen af december, blev en stakkel betjent skudt umotiveret i hoved af en ung forstyrret mand. Jeg tændte morgen tv og opdagede dette forfærdelige, der var sket. Jeg har dybt respekt for ordensmagten og ingen mennesker skal ofre livet for arbejdsmarked. Det er livet, kærligheden og børnene, nemlig for værdifulde til. Jeg var meget chokere og sender alt mulig kærlighed mod hans familie. Og samtidig blev jeg dybt berørt over hvordan hele Danmark, inklusiv toppen begræd og kondolerede hans skæbne.

Så går der ikke mange dage, men dage, hvor vi har set hundrede vis af blomster lagt på gerningsstedet af store dele af befolkningen og mange af vores politikker.

 

Men samtidig mens blomsterne drysses over den grufulde skæbne, begynder Facebook at røre på sig for, set fra min vinkel, opdager den arbejdende klasse, at hov vi har jo mistet 5 sosu-assistenter siden 2012. Men hvor er deres kæmpe opmærksomhed henne? Det er nærmest ikke muligt at finde, de små tiltag. Politikkerne muligvis har forsøgt, at tilføre social området bedre arbejdsforholdene. Og jeg oplever på Facebook en stærk kritik af der ikke gives samme opmærksomhed til de afdøde sosu-assistenter. Hvilket jeg finder fuldstændig på sin plads, for frustrerede borger, der udøver drab bør skrige til himlen for alle også i toppen.

 

Og så i morges på DR2s morgen tv, inden dagens strabadser. Ikke mindre end en statsbegravelse til vores politimand. Jeg tænkte lige ok, fair nok han er jo død i statens tjeneste. Men så kom en ekspert på, som skulle uddybe og definere, hvem der gør sig fortjent til en sådan værdig begravelse.

Og her knækkede filmen desværre for mig, for eksperten forklarede at folk der er ”faldet i statens tjeneste” gjorde sig fortjent til sådan begravelse, og så startede min anden verden, som jeg tænker at indvie jer lidt i.! mørkets verden PTSDverden, en verden hvor alt nemt blive sort og hvid, hvor uretfærdighed dømmes hård. Min lorte mørke verden. fil-24-08-2016-15-49-15

 

For hvis politimanden er faldet i statens tjeneste, er de 5 sosu-assistenter det ikke også så?

 

Og min lille lorte hjerne stopper jo ikke der, for en politimand får hele landet opmærksomhed og toppens absolutte anerkendelse nemlig en statsbegravelse.

Og så har vi Sosu-assistenterne der er 5 mennesker der er døde, det er helt vild og jeg prøver virkelig at følge med i dagspressen, men jeg havde kun opdagede max tre af de ulykkelige dødsfald. Jeg sender alt mulig varme til alle jer efterladte til de mange sisu- assistenter.

fil-24-08-2016-15-53-39

Og her til aften har dette indlæg spøgt hele dagen og nu knækker filmen så helt for rottemor, for sidst jeg læste, var der 65 udsatte borger mennesker, der var faldet i ressource forløb. Og dette tal er flere måneder gammelt, hvordan mon tallet er i dag? Og ved faldet mener jeg ikke at de er kommet på førtidspension, nej de er døde, døde mens staten arbejdsprøvede, udrede, afprøvede dem i en uendelige, så langt at systemet har presset arbejdsevne ud af dødssyge mennesker i deres sidste tid. Dette tal er jo umiskendelig højere end både politimanden på toppen og til de 5 sosu- assistenter i midten.  

Men 65 mennesker er også forsvundet i statens tjeneste. Der er 65 mennesker hvis ansigter og skæbner der aldrig er lagt blomster for. I min verden så kald den syg er det da det sygeste. For de og alle andre udsatte i dette land bliver stigmatiseret, stemplet og jaget til døde hvis du ikke har et hardcore netværk. Et netværk der kan og tør tage kampen op i årevis. Jeg sender min varme og kærlighed til alle de efterladte til de mange syge mennesker.

Åbenbart ser det ud til at der skal betales med liv for at opretholde vores yndige land, jeg ved jeg er lidt grov i min karakteristik men ser herfra.

Når toppen mister en politimand vejer det tungere end middelklassens sosu-assistenter, og når over 65 mennesker på bunden, dør i statens tjeneste. Så er det mediernes fornemmeste opgave, at skjule det for resten befolkning.

 

Forskellen i min verden, så vælger i selv hvilken er mest sygt; )fil-24-08-2016-15-33-39

Politimanden og de 5 sosu-assistenter, blev dræbt af desperate syge mennesker og de 65 mennesker som staten har hjulpet i kisten, er ført dertil af kommunerne. Og så længe os rotter ikke får ørenlyd, så vil dette cirkus fortsætte i alt evighed.

Dette er ikke skrevet med ondt i sinde mod nogle af de faldne i statens tjeneste, dette er skrevet i frustration over at vores samfund er så klasseopdelt og politikkerne ikke fatter en lyd, for hvis de gør, så bør de kontakte alle faldne i sagens tjenestes familier og refundere begravelsesomkostningerne. Men føj håber ikke de er så udspekulerede og kyniske.

 

 

One thought on “Faldet i statens tjeneste

  1. Kæft hvor skriver du bare godt. Og jeg er helt enig i din analyse.
    Jeg har lige netop i dag drøftet dette samme. Som du ved kæmper jeg brandfolkenes sag og hvor én politimand dør i tjeneste på 20 år omkommer der én brandmand hvert år. Der er bestemt en stor skævhed i den hæder og ære og støtte der gives. Og det skyldes som jeg se det hovedsageligt to ting.
    1) Statsansatte kontra kommunalt ansatte.
    2) Én politi etat og fagforening kontra mange fraktioner og lige så mange fagforeninger.
    Meget kort fortalt…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *