De små hunderacer part 2

Jeg satte mig til tasterne, da han blev puttet til middag, og jeg fik skrevet koncentreret i en time. Så vågnede den bette. Jeg glemte alt om at gemme. Så ak og ve, da jeg efter aftensmadsræs, kunne smide mig på divaen. Og opdagede den var væk. Så meget kunne min ptsdhjerne ikke rumme. 

Så mit skriv var egentlig bare en taknemligheds tanke. For disse skønne hunderacer, har været den perfekte terapi. Her de sidste dage inden den længe ventede sommerferie. For ferie og frihed trænger jeg til, trænger til lange morgener i haven. Fri for forpligtelser og hverdagens stress. 

Jeg er altid på evigt udkig efter et lille projekt jeg kan fordybe mig i. Perleterapi har jeg desværre altid brug for. Og disse hunde har været så gode. For af en underlig grund, så bliver min liste ved med at vokse. Så please have tålmod med mig. Jeg prøver at nå hver eneste. Og heldigvis har min skønne Pia, igen været igang med at dutte mønstrene ind. En kæmpe hjælp, for så har jeg kunne koncentrer mig 100% om kreationerne. Så tak for dig. 

En skøn perlekvinde spurgte ind til en to-do liste så den kommer her.

Nå tilbage til hundene. Det er et meget blandet kuld, der kom denne gang. Men mine hvide perler, er endelig hjemme. Så i arbejdet med de hvide racer, der har jeg nydt mine perlemors farvede perler fra Nabbi. Men de findes desværre ikke i mønsterapp. Så håber du finder dine forskellige hvide og creamefarvet perler, og så håber jeg du lykkes. For må da indrømme får letter mareridt over det ensfarvede hunde.  

Først måtte jeg jo lave en dansk/svenskgårdhund. Finn var meget jaloux, så han har stået som grundmodel. Dog tænkte jeg, en hvalp med grå skæg var lidt underligt. 

Så har jeg lavet en lille mops. De er sådan nogle sjove små størrelser. 

Vores genbo har sådan en skøn Shiba, den ser jeg, når jeg sidder ved mit arbejdsbord og den er ude og gå tur. Så hun har været inspiration til mit bud på den skønne rævehund 

Nu kan jeg ikke komme udenom de hvide, så startede blidt ud og kastede mig over den franke bulldog. Og så fandt jeg modet til en helt hvid. Her har jeg brugt perlemor til mulen og venstre øje. 

Og min første hvide kunne ikke været andet end den sjove Westie. Nok den mest efterspurgte bette hund. Der har jeg også brugt perlemor, gennemsigte og alm. Hvide perler. 

  • Jeg brugte en creamefarvet fra Nabbi til poterne og negle. 
  • Perlemor perler til indre øjekant og mulen og øjne. 
  • Gennemsigte til bryn og pels på kroppen. 

Så vil jeg skynde mig videre, jeg ved der er en rund fødselsdag og en morfar som må have en langhåret gravhund. Så god fornøjelse og god sommer lige om lidt. 

Jeg får til sendt flere billeder af jeres fine kreationer. Det ville betyde meget for mig hvis i vil dele dem på min facebookside. Og hvis i vil være søde, ikke dele mine mønster i diverse perlegrupper. ?

Mange hilsner 

Perlemama ?

?Følg med på min facebookside Lenaogalleosandre 

?Følg med hos Perlemama på Instagram. 

#perlemama #perleterapi #kærlighedsgaver #hunde #hunderacer #dansksvenskgårdhund #mops #franskbulldog #shiba #westi

2 thoughts on “De små hunderacer part 2

  1. I hope to get all your dogs they are so cute and wonderful. THANKYOU for all your hard work in making these

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *