De små hunderacer


Jeg er pt. Inde i en lidt mørk periode, som om der kommer en efterreaktion ovenpå flytning til Nordjylland og bogskrivning. Og når katastrofetankerne fylder for meget, så finder jeg perlerne frem. Og jeg er altid på evig jagt efter nye mønster, som jeg føler vi mangler i perleverden. 

Jeg er dyrekvinde, jeg elsker dyr. Netop hunde har reddet mit sind siden, jeg var en lille pige og stak af det kaos der var derhjemme. Der gik jeg lange ture med hundene. 

Og hunderacer opdagede jeg, at vi manglede, dem finder der ikke ret mange af. Så planen var lagt og den første lille yorkshire terrier blev skabt. Og så lå verdens hunderacer for mine fødder. 

Og sikke en fest det har været med jer skønne mennesker, som er kommet med rosende ord og fulgt med på sidelinien. samt kommet med masser af gode bud på hunderacer, jeg kunne kaste mig over. Så min liste er efterhånden lang. 

Jeg har igen valgt, at lave dem med de farver som glæder mig mest. Og har prøvet at lave racerne så genkendelige som muligt. 

Jeg er desværre løbet ind i en perlemamas største mareridt. Jeg er løbet næsten tør for hvide. Så denne første blog bliver primært mørke hunderacer. Så går jeg igang med de lysere hunderacer, så snart min perlelevering er ankommet. 

Så her er hunde banden indtil videre, har mødt en skøn perlemønster-dutter. En skøn kvinde Pia Hansen, som gerne ville hjælpe med at få lavet alle mønstrene hurtigt. Så hun har med stor grundighed og snilde duttet hele banden. Mønstrene findes som sædvane i bunden af mit skriv. 

God fornøjelse og håber netop din hund er blevet født.  God perleweekend og perleterapi til alle. 

Tusind hundekram fra Perlemama 

#perlemama #perleterapi #hunderacer #hunde 

Mønster på Yorkshire terrier

Mønster på Jack russel terrier 

Mønster på dværg pinscher 

Mønster på gravhund

Mønster på chihuahua 

Mønster på skotsk terrier 

6 thoughts on “De små hunderacer

  1. En lille liste mener du? Ja det har jeg sidder lige og ligger sidste hånd på de små part 2 så jeg ligger den lige ved i det skriv. Den sidste opdateret version.
   God dag
   Perlemama

  1. Jeg har simpelhen haft så travlt med bogen. Men nu mangler kun et fotoshoot så skal den sendes til Forlaget.. så håber på at være tilbage til normalen nu..

   Mange kram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *