Foredrag

Foredrag

Mama Lundøs livserfaringer

 

Foredraget tager udgangspunkt i mine egn personlige historie og giver indblik i psykens mørke hos en kvinde med angst og PTSD gennem et langt liv. Der er en kronologisk gennemgang af udviklingen men også overblik over livet.

 

Jeg vil tage udgangspunkt i egne følelser og erfaringer, jeg har tillært mig gennem mit lange forløb både i systemet og med alkoholiseret forældre. Frem for en opremsning af symptomer og andre faktuelle informationer bruger jeg små fortællinger og digte til at kunne give et klare billede af de mørke sider.

Der skabes et ærligt, intenst og medrivende foredrag hvor målet er at give indblik i hvordan livet mørkeste sider virkelig følelse.

 

Jeg vil prøve at givet et indblik i hvordan livet er på bunden af samfundet, – accepten af mine diagnoser. Overvejelser om identitet og hvordan det traditionelle behandlingssystem tager imod en psykisk syg.

Jeg har i forvejen stor erfaring med at holde foredrag for Tuba hvor jeg har været ambassadør i ca. 5 år. så kan tilbyde flere forskellige tilgange alt efter målgruppe. alt efter om det handler om alkohol, psykens mørke sider eller hvordan jeg overlevede i systemet.

Praktiske oplysninger

Målgruppe: faggrupper der arbejder med udsatte børn og unge, faggrupper der arbejder med folk med psykiske lidelser.  Og har en del erfaring med at holde foredrag for store børn og teenager. Jeg er pædagog så det er min abeslut ynglings gruppe.

Publikumstørrelse: det kan holdes for grupper i alle størrelser, foredraget kan tilpasses til bestemte situationer, hvis det skal indgå bestemte arrangementer eller større kursuser.

Varighed: foredraget vare ca. 60 min, men kan gøre længere eller kortere alt efter hvad i har brug for. Der er mulighed for at stille spørgsmål under og efter.